Liever straight-to-the-point jouw wensen bespreken?
Plan een gratis videogesprek in
Arrow icon CTA
#NoMedicine

Werken aan de gezondheid van morgen

Opdrachtgever

NoMedicine

Expertises

Merkontwikkeling,
content creatie

Uitvoering

Januari, 2020

Van alleenstaand product, naar digitaal merkverhaal

NoMedicine is een beginnend bedrijf dat werkt aan een betere wereld van morgen. Met haar natuurlijke producten biedt ze een gezonde manier om de beste versie van jezelf te worden. Het ambitieuze bedrijf wil iedereen naar een gezonde en natuurlijke levensstijl krijgen, zonder schadelijke medicijnen. Wij hielpen deze superhelden te transformeren naar een merkpersoonlijkheid en overtuiging die digitaal te voelen was. Van alleenstaand product naar een digitaal merk.

Oh hey, met wie spreek ik?

We kozen voor een merk dat het bedrijf direct neerzet als serieuze speler. Een die snapt dat het afstappen van medicijnen of het spontaan innemen van vreemde capsules, geen eitje is. Een merk dat je aan de hand mee neemt, informeert en inspireert zonder direct iets te willen verkopen. Geen marketing of verkoop praat, maar oprechte interesse en passend advies.
NoMedicine helpt mensen naar een gezond en 100% natuurlijk leven. Dit is de basis voor de naam, brand-voice en alles wat ze digitaal doen.

Brand book visual NoMedicine

Een identiteit waar je op kunt vertrouwen

Hoe creëer je een merk  dat je kunt vertrouwen, waar je van op aan kunt en dat opvalt? Met die vraag kropen we achter ons scherm. We zochten de beste balans tussen een menselijke en betrouwbare visuele identiteit. Hoe? Door je aan de hand mee te nemen in verhalen, tips & tricks en de voordelen van een gezonde en natuurlijke levensstijl.

Product second, Face first

Om NoMedicine online een ’loyaal’ gezicht te geven en haar producten top of mind te maken in de natuurlijke markt, inspireren we de doelgroep met de vele voordelen van deze natuurlijke levenswijze. Met praktische tips, duidelijke spreektaal en scherpe voorbeelden laten we het merk zien en spreken. Zo zetten we NoMedicine, en vooral haar overtuiging, elke dag in de spotlight als het perfecte alternatief tegen schadelijke medicijnen.