Liever straight-to-the-point jouw wensen bespreken?
Plan een gratis videogesprek in
Arrow icon CTA

Community management

Content plaatsen is belangrijk om online zichtbaar te blijven. Maar toch is er meer dan dat. Je moet constant actief kunnen reageren op je doelgroep. Op elke plek en op elk moment. Hoe kun je jezelf daarin voorzien zonder veel tijd te vragen van jezelf of van je medewerkers? Met onze community management zorgen we ervoor dat je doelgroep altijd te woord wordt gestaan. In de juiste tone of voice en met de aandacht die je doelgroep verdiend.

Laat zien dat je om ze geeft

Je hoeft geen liefdesbrieven naar je doelgroep te sturen, ze willen alleen een reactie! Communicatie is geen eenrichtingsverkeer. We zorgen er daarom voor dat je merk reageert op alle vragen en opmerkingen. Want krijg je doelgroep geen reactie?  Dan verliezen ze de interesse in je merk. Dat is ongelofelijk zonde!

We versterken de band met je doelgroep

Even een reactie terug sturen, dat kan iedereen wel. Alleen hoe zorg je ervoor dat je reacties schrijft waar de doelgroep tevreden mee is? Je moet de doelgroep kunnen begrijpen, en dat is een stuk lastiger. Hoe praat de doelgroep en welke behoefte hebben ze? Met onze brede ervaring op het gebied van communicatie zorgen we ervoor dat de band met tussen jou en de doelgroep wordt versterkt. Je doelgroep moet het gevoel krijgen dat jij hun beste vriend bent.