Liever straight-to-the-point jouw wensen bespreken?
Plan een gratis videogesprek in
Arrow icon CTA

Social strategie

Jouw social media zonder strategie beheren en alsnog impact maken? Nee, die tijd is wel voorbij. Je bent in zo'n geval een chef-kok die de juiste ingrediënten op z’n keukenblad heeft liggen, maar alles op goed geluk in z’n pan gooit. De uitkomst? Na een uurtje blijft er een teleurgestelde, aangebrande substantie over. Je hebt een hoop te vertellen, maar weet niet hoe en wanneer. Een strategie is daarom onmisbaar om op de juiste plek en op het juiste moment zichtbaar te zijn en impact te maken.

Op het juiste moment en op de juiste plek.

Bij het ontwikkelen van jouw social strategie bekijken we elke dag opnieuw waar de aandacht van jouw doelgroep zich bevind, welke trends er afspelen en waar de kansen op groeimogelijkheden liggen voor jouw merk. We werken dit vervolgens uit op papier en starten met het maken van een duidelijk actieplan. Eentje die er voor zorgt dat jij als merk zichtbaar en top-of-mind bent op het juiste moment en op de juiste plek.


Schaalbare formats.

We verzinnen schaalbare formats die jouw verhaal, missie en/of doel goed aan de man brengen. Formats die jouw  doelgroep entertainen, informeren of updaten. We stoppen met het eenzijdig zenden en creëren een win-win situatie voor jou en je doelgroep.