Liever straight-to-the-point jouw wensen bespreken?
Plan een gratis videogesprek in
Arrow icon CTA

Videografie

We zien ze overal voorbij komen, online video's. Waarschijnlijk heb je er vandaag al eentje bekeken. Video's zijn in deze tijd niet meer weg te denken. Elke minuut worden er namelijk voor 300 uur aan video's geüpload op YouTube. Alle grote merken maken gebruik van video, maar waarom doen ze dat eigenlijk? De reden waarom jij video's kijkt, is ook de reden waarom ze gemaakt worden. Het is gemakkelijk en het kijkt lekker weg. Je kan veel meer overbrengen via een video dan een stilstaand beeld. Het is een effectieve manier om zichtbaar en top-of-mind te blijven bij je doelgroep.‍

De kracht van video

Een video roept veel meer op dan tekst. De consument kijkt liever naar een online video dan dat ze een lap tekst moeten lezen. Je kan veel meer een gevoel overbrengen. Het is dé perfecte manier om een bepaalde emotie op te roepen en de kijker hier volledig in mee te nemen. Je kan met een video de kijker beter motiveren en inspireren dan met lap aan tekst. Het is ook een mooie afwisseling en toevoeging naast alle geschreven content op je kanalen.

Strategie

Video’s maken vinden wij een van de mooiste dingen wat er is. Daarom doet het een beetje pijn als niemand naar je video kijkt. Het is zonde om veel geld uit te geven aan een video en er ondertussen achter te komen dat hij niet presteert. Daarom gaat een video altijd samen met een achterliggende strategie. Eentje waar jouw klanten van op aangaan, die de ogen openen en een strategie dat impact maakt.

Productie

Wat voor soort vorm aan video is er nodig om jouw doelstelling te behalen? Is er een bedrijfsvideo, een vacature video, een aftermovie of een webinar nodig? De keuze hang volledig af van het doel en de strategie. Wij maken video's voor alle platformen. Voor bijvoorbeeld jouw website, socials of losse campagnes. Elk idee dat bij je op komt, kunnen wij maken. Niets is voor ons te gek.

Data

Nadat de video is gemaakt gaan we aan de hand van de data meten of de video de doelgroep heeft bereikt. Hoeveel kijkers heeft de video en hoe is de conversie van de video? Presteert de video organisch goed of moet er toch nog geadverteerd worden om het doel te bereiken?