Liever straight-to-the-point jouw wensen bespreken?
Plan een gratis videogesprek in
Arrow icon CTA

Visuele identiteit

De visuele identiteit van je merk moet in deze tijd aan veel eisen voldoen. Het moet er niet alleen goed uitzien, het moet goed werken in alle mogelijke vormen. In video's, booklets, TV's, op socialmediakanalen en ga zo maar door. Met de juiste combinaties tussen logo, kleur, animatie en brand voice zorgen we voor een uniek merkplaatje dat herkenbaar is en te gebruiken is voor alle mogelijk vormen van content.

Logo en kleuren

We vertalen jouw visie, missie en merkidentiteit naar een merkplaatje waar je je ogen niet vanaf kunt houden. We starten met het helder krijgen van de merkwaarden. Per waarde onderzoeken we alle mogelijke emotionele en visuele relaties en vertalen we dit naar een moodboard. Dit moodboard is vervolgens het startpunt voor de uitwerking. Voor de kleuren gebruiken we de kleurenpsychologie om verschillende kleurencombinaties op te kunnen zetten. Voor het logo starten we met het schetsen van concepten. Uit de concepten en combinaties worden vervolgens  keuzes gemaakt en dit wordt weer verder digitaal uitgewerkt.


Jouw brandbook

Een goede visuele identiteit gaat samen met duidelijke documentatie. Één bron van waarheid waar je alle huisstijl combinaties, regels en richtlijnen kraak helder kunt vinden. Zodat jij, een content creator, marketeer of financiëel medewerker de huisstijl foutloos kan inzetten in zijn of haar communicatie. Of het nu gaat om een offerte, advertentie, social media post of e-mail. Een brandbook is het zichtbare fundament voor jouw identiteit.


Motion system

Hoe zet je jouw visuele identiteit in als het moet bewegen? We kijken hiervoor opnieuw naar jouw merkidentiteit. Want, welke emoties moet het oproepen? Zodra dit helder is kunnen we verschillende animatie assets/templates opmaken om in te zetten voor allerlei digitale vormen van content. Natuurlijk is dit weer toe te voegen aan een digitale versie van jouw brandbook.

Brand voice

Het praat voor je doelgroep natuurlijk een stuk makkelijker wanneer jouw stemgeluid en teksten ook een persoonlijkheid hebben. Want een formele en moeilijk te begrijpen tekst, daar wordt niemand vrolijk van. We vertalen jouw visie en missie naar een uniek stemgeluid en zetten dit, net zoals het brandbook, op papier. Dit vormt jouw nieuwe brand voice. Eentje waar zowel de klantenservice als de buitendienst wel raad mee weet.